Málnavirág Ökotanya

Vegyszermentes zöldségek és gyümölcsök a fenntartható kertből

10+1 tanács gyümölcsfa ültetéséhez

Sziasztok! Ebben a videóban szeretnénk egy kis összefoglalót mutatni a gyümölcsfák ültetéséhez. Most jön az és azon időszaka (ősz közepe) , amikor kifejezetten ideális gyümölcsfát ültetni. Néhány dologra érdemes odafigyelni, de ha már csak ennyit megtesztek a fáitokért, akkor biztos nagyobb lesz a siker, és az öröm. Kívánjuk, hogy minden fátok megeredjen, jól érezzék magukat, és néhány év múlva már ti is élvezhessétek a munkátok gyümölcsét! :) #faültetés #gyümölcsfa #gyermelyiökokert

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermelyiokokert.blog.hu/api/trackback/id/tr2516699622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evilwolf 2021.09.25. 11:07:06

Első lépésként olyan helyet kell kiválasztani az ültetéshez, ahonnan nem lopják el a termést.
Az meg nehéz feladat.

laci_52 2021.09.25. 23:47:27

Szerintem most még meleg és szárazság van, később - úgy november elején - kellene ültetni a gyümölcsfákat. Én így tettem, megeredtek és tavasszal gyorsan nőni kezdtek.

Málnavirág Ökotanya

Fontos számunkra, hogy ne csak mutatós, de vegyszerektől mentes, egészséges zöldségeket és gyümölcsöket tegyünk le családunk elé az asztalra. Emellett fontos szempont a fenntarthatóság is, hogy minél jobban csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, és az így megszerzett tapasztalatokat és tudásunkat átadjuk nektek is!

Friss topikok

süti beállítások módosítása