Málnavirág Ökotanya

Vegyszermentes zöldségek és gyümölcsök a fenntartható kertből

A sikeres áfonya ültetés titka

Mi mostanában nagy bogyós gyümölcs ültetési lázban égünk. Eddig málnát, egrest és ahogy a videóban látni fogjátok, áfonyát ültettünk. Az áfonya talán a legigényesebb ültetés szempontjából, de ha ezt jól csináljuk, akkor onnantól már kevés vele a gond és tennivaló. Csak szüretelni kell a finom és egészséges kék áfonyát :) Tehát ha áfonyát akartok a kertben, teraszon, balkonon nevelni. ezekre a jó tanácskra mindenképpen figyeljetek oda, és akkor egy lépéssel biztos közelebb lesztek a sikeres és szuper életerős áfonyabokrokhoz. Áfonya ültetésre fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermelyiokokert.blog.hu/api/trackback/id/tr7816510318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Málnavirág Ökotanya

Fontos számunkra, hogy ne csak mutatós, de vegyszerektől mentes, egészséges zöldségeket és gyümölcsöket tegyünk le családunk elé az asztalra. Emellett fontos szempont a fenntarthatóság is, hogy minél jobban csökkentsük ökológiai lábnyomunkat, és az így megszerzett tapasztalatokat és tudásunkat átadjuk nektek is!

Friss topikok

süti beállítások módosítása